Jag är tillbaka!

Tänkte bara kika in lite här på bloggen så ni vet att jag lever. Jag har ingen alls lust för att blogga längre men mina vänner har klagat lite på att jag aldrig bloggar så nu kör vi igen.
 
Skolan har börjat igen vilket är kul, även om jag redan har blivit lite skoltrött. Vi läser flera nya kurser, endel är helskumma men andra är roliga. På individuellavalet läser jag företagsekonomi vilket är roligare än jag någonsin kunnat tro. Förhoppningsvis får jag nytta av kunskaperna i framtiden.
 
Jag tränar också regelbundet nu vilket är grymt skönt. Jag måste ju komma i form nu när jag inte rider. Och om jag ska vara ärlig så saknar jag inte ridningen mycket alls, bara Gordon. Nu springer jag ganska mycket istället, eller försöker iallafall. Kondisen har ju blivit märkbart bättre nu sen jag började träna.
 
Fotandet går väl sådär nu. Jag har, så gott som, inte ens rört min kamera på hela sommaren. Jag har fotat lite porträtt- och reklamfoto i skolan men det är allt. Men jag är snart igång igen. Och jag har fått min mac från skolan nu, med hela Adobe familjen. Vi fick vänta i ett år men det var det värt. Nu har jag äntligen en dator som inte stänger av sig efter 10 minuter av bildhantering.
Reklambilden som jag gjorde till en skoluppgift. Det här är också mina nya, snygga löparskor. Totalälskar dom! :)
 
Sen måste jag också skriva om hur tråkigt det är att höra om att idolen Nicklas Hocker är avliden. Jag följde hans tid i idol och grabben hade ju talang. Han var nog min "all time favorite" i idol. Så hemskt när någon så ung går bort. Må han vila i frid.

RSS 2.0