9 månader

Nio månader idag. Jag saknar dig.

It never ends

Tänkte bara höra här på bloggen om det finns om det finns någon som är intresserad av ett par John Whitaker braxor. Ett par svarta med röda sömmar. Helskodda, storlek 36 och precis som nya! Nypris är 949 kr och jag vill ha ca 500 kr för dom. Säljer dom för att det är dumt att dom ska ligga och skräpa.

Jag ska dessutom sälja mina lackade dr Martens! 8 håls kängor, storlek 37. Även dom är som nya eftersom att jag bara har använt dom två gånger! Skitsnygga! 1299 kr som nya, vill ha minst 800 kr för dom. Säljer dom för att jag helt enkelt inte trivs i dom.

En dålig bild som inte alls hör till inlägget! Ska fixa bilder på grejerna om någon är intresserad.

I'M IMMORTAL!

Tjenare! I helgen var jag, Linda och Robin och hade Misfits-maraton hemma hos min far. Vi hade lägenheten för oss själva så vi gjorde pizza och åt en massa annat onyttigt. Vi som just har börjat gymma! Äsch, vi tar igen det den här veckan.

Det var allt jag hade att säga, haha. Har ni förresten inte sett Misfits så gör det, ni lär inte bli besvikna!

        


Barki




Några bilder utav dagens skörd! Barki och tre andra hästar fick modella lite.


Tigers


Några bilder som jag tog på Kolmården för några år sedan fast ny redigering.


We are nowhere and it's now

Idag har jag kollat på konsert och köpt fyra (!!!) nya filter. Tre av dom var välbehövliga (MC UV-, Polarisations- och skylightfilter) och ett annat var billigt och onödigt. Köpte nämligen ett soft focus för ynka 89 kr. Kände mig tvungen att prova det när det var så billigt. Vet dock inte om jag tycker om det än, blir en konstig effekt. Det kan säkert fungera till några bilder men jag tror knappast att jag kommer använda det till porträtt.
Nu sitter jag iallafall och pillar på en ny hemsida med ett mer passande namn. Mstiernenskiold blir bättre än maddestj eftersom att jag faktiskt inte stavar mitt efternamn med stj. Stj adressen står nu på mina visitkort men dom ska jag inte lämna ut till helt okända personer utan bara till mina nära.


Vad tycker ni om min logga förresten? Gjorde den snabbt men duger att ha just nu.
Sen när jag har publicerat den nya hemsidan kommer ni kunna se fler ovisade bilder!

RSS 2.0