Mulberrys blivande sele


Den här selen ska Mulle få. Visst är den söt? Jag har redan köpt ett långt rosa koppel så den här selen kommer passa jättebra! Finnas att köpa HÄR för 239 kr.

Mulle idag med sitt rosa koppel. Fast på bilden stämmer inte färgen på kopplet, olyckligtsvis.


28 mars

Nu drar jag iväg till min käre ponny och tömkör. Det vart inget igår eftersom att det var för många i ridhuset (det får bara vara ett visst antal hästar i ridhuset för att man ska få tömköra/longera).

Ni får en bild på mina bebisar från Acne sålänge, eftersom att det inte är kul med bildlösa inlägg!


27 mars

Var i linköping förut och köpte en sele till Mullbert att ha tills den nya fina selen kommer. Hans gammla bebissele, som egentligen var för vuxna katter är för liten och dom andra selarna som finns i djuraffärerna är passar inte heller. Så vi fick köpa en sele för hundar! Den är skitful men somsagt bara tillfällig.
Sen åkte vi till maxi och köpte ny concealer och ett nytt urfint gult nagellack, jätte vårigt!

Mulberry tidigare idag.

Ikväll blir det iallafall tömkörning med den nya selen för min och Gordons del, om det inte är mycket folk i ridhuset såklart. Ridhuset har varit bokat hela dagen i igår och idag eftersom att det har varit voltige. Och idag har det ju blåst så fruktansvärt mycket så det är säkert en hel del folk som väntar på att ridhuset ska bli ledigt.


Gordon 26 mars



foto: Robin Andersson

Idag red jag för första gången den här veckan. Det gick jätte bra men han kändes lite stel, fast det har ju sina orsaker. Men iallafall jobbade jag mycket på att få honom lösgjord och på att hålla ett helt okej tempo. Det är så härligt att äntligen kunna rida på ridbanan igen.


Vagabond Dynamic



Vagabond Dynamic 599;- på BRANDOS.SE

Hade velat ha dom ända sen dom kom ut i butik (förra året, i think) så jag passade på att beställa hem dom förra veckan. Fick hem dom igår men jag måste skicka tillbaka dom och byta till strl 37 istället för dom var för stora. Det känns så hemskt att skicka tillbaka skor, även om jag ändå ska få nya vill jag behålla dom. ♥ Men hur snygga är dom inte?

Jag tror att dom kommer trivas så bra i min lilla sko samling. Länge leve kilklacken!

Fyndat!

Åh så kul, igår fyndade jag mig en ordentlig gjord att ha till tömkörningen!
Det var en i stallet som hade köpt en bröstsele till sin ponny men det visade sig att den var alderless för stor på ponnyn. Så då tänkte hon på att jag kanske skulle vilja ha den, eftersom att jag tömkör en hel del. Och jag var ju självklart intresserad eftersom att nypriset är från 1199;- och hon ville bara ha 300;- för den. Så jag fick prova den och den satt som en smäck! Så då körde jag den där "nu är det ju en massa hår på den och då kan vi ju inte lämna tillbaka den..." ursäkten på mamma och idag funkade den faktiskt. Toppen för nu kan jag börja tömköra ordentligt!

Dubbelsydd brösta, fodrad och vadderad med mjukt skinn. Komplett med fodrad nackrem, bukgjord, däckelgjord och dubbelsydda skakelremmar. Rejäl läderdäckel med ryggstycke och svanskappa. Allt tillverkat i svart läder med rostfria söljor.
Finns att köpa HÄR!


Gordon 21 mars

Suck, åkte till stallet och såg att Gordon hade skadat sig. Han hade blivit sparkat av en ponny i hagen, som hade broddar. Hade jag fått veta att han hade brodd så hade jag inte släppt in Gordon där överhuvudtaget! Usch, det såg så äckligt ut. Det var typ som en flik och när man kollade under den var det ännu äckligare, trodde jag skulle spy! Men det var inte svullet, han gick normalt och reagerade knappt när man petade på såret men det var lite varmt. Men jag tvättade rent det och sånt och ska hålla ett extra öga på det ett tag framöver.

Hans regntäcke som han ska ha ute var dessutom borta så det ligger troligtsvis sönderslitet i hagen, eller om han har magiskt krupit ur det.

Nu har jag och mamma bestämt att han ska få gå i fålla iallafall för den där ponnyn, så att vi slipper fler skador.


WORD!


Tävling!


Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

Nagellack

Kolla vilket fint nagellack jag köpte idag på Kicks! Dom hade ett Tag 3 Betala För 2 erbjudande men jag köpte bara ett.

25 kr fick jag ge. Det ser lite turkosaktigt ut men det är grönt i verkligheten.


Mulberry




Det är är min lilla kisse Mulberry, eller Mulle som han också kallas. Han är en blandning mellan helig birma och vanlig bondkatt. Han föddes 21 mars 2010 och jag har haft honom sedan 13 juni 2010.

Hos uppfödaren när vi hälsade på så verkade han vara tillbakadragen och blyg men redan när han kom hem till mig så visade det sig att han var raka motsatsen. Han är en väldigt sprallig kille och det bästa han vet är att spöa upp alla sina gosedjur men att mysa är också kul. Han pratar också ganska mycket och har svårt för att vara ifrån mig vilket säkert beror på att han bodde på mitt rum de första dagarna hemma. Han är mammas pojke helt enkelt!

Om det är något ni undrar om honom så är det bara att fråga! :)


Ihopsläppet

Det gick jättebra! Dom sprang lite fast sen hittade Gordon ett träd han kunde äta så då stannade dom där.







Presentationer på G

Ska försöka knåpa ihop lite presentationer om vem jag, Gordon och Mulberry är. Det kan ju vara rätt kul och veta. Har ni tur så kommer det redan upp imorgon!


Gordon 18 mars

Nu är jag precis hem kommen från stallet efter en sjujäkla ridtur!
Han var jättepigg och fick för sig att Zickan kanske ville rejsa lite med honom i ridhuset. Ann fick stopp på Z direkt men Gordon behöver en lite längre bromssträcka, haha. Men där for vi runt på en volt och vad jag fick kämpa för att få stopp på honom. Jag kan också tillägga att jag hade för långa stigläder vilket gjorde det ännu svårare för mig att fokusera!
Gordon i tisdags.

Imorgon ska jag vara i stallet kl 10 och släppa ihop Gordon med 3 andra ponnysar. Det var tydligen bara jag som ville vara där... Lite tråkigt bara att bakbrodden måste av just nu när det har kommit en massa snö och is igen. Men Gordon blir lycklig för han tycker att det är så tråkigt att stå i fålla. Men iallafall så ska jag ta med mig kameran så jag kan fota lite, så håll tummarna för att det är soligt och fint imorgon så bilderna blir fina!


RSS 2.0