3 månader utan dig.


Rubrikhelvete.

Den här veckan han jag varit i skärkind, ridit F1 (och varit helt slut efteråt, min kondis suger!), varit med Linda, varit på stan, gått på marknaden och idag har jag kollat på hockey. Åh, sett på lilla sjöjungfrun och trassel! Helt okej vecka ändå. :)
 
På måndag börjar skolan och jag är lite sådär jätte nervös! Men det blir säkert bra.

Nu ska jag sova, natti!


Sweet sixteen!

Idag är jag äntligen 16 år! Inte för att jag känner mig annorlunda på något vis, men 16 år!

Idag har jag iallafall inte gjort ett skit. Suttit i soffan och blivit attackerad av Remix!!! Hon låg och sov i mitt knä och helt plötsligt hoppade hon upp och började bita och riva på min stackars arm. :( Undra vad som flög i henne.
Sen när mami kommer hem så ska vi äta korvsoppa. Bra födelsedagsmiddag tycker jag! Fast egentligen så firade vi min födelsedag igår så det var "festmiddag" då istället. Efter maten så kör mamma ut mig till skärkind där jag ska sova inatt.

Imorgon så hämtar mamma mig efter jobbet och sen åker jag till skärlunda och pysslar med Finemang. Så honom ska jag rida och fixa med. Tack för att jag får låna honom Emilie! :D Än vet jag inte vad jag ska göra med honom.

Idag saknar jag Gordon. Allt hade varit så mycket bättre om han var här...

Remix



Ny bild på Råttan. Hon är nästan lite ful-söt. Och fullkomligt galen.

9 augusti

Just nu sitter jag inne och gör nästan ingenting som ungefär alla andra dagar. Remix ligger iallafall och sover i mitt knä. Hade det inte regnat just nu så hade jag nog gett mig ut på en långpromenad. Jag känner att jag behöver det, måstegå ner i vikt och bli smalare!

Sitter och tycker att livet är orättvist. Jag saknar att åka till stallet varje dag och pyssla med min alderless egna häst. Tänk om Gud kunde låta min familj vinna på en trisslott. Då menar jag inte en sådan liten summa som 25kr utan en rejäl tuss! Det skulle underlätta för hela familjen. Och jag skulle kanske ha en chans till att få bli hästägare snart igen.
Jag önskar att jag hade en häst. En stor häst, över 160cm. En som inte är för ung och inte heller för gammal. En häst som jag kan ha "resten av livet" så att säga. Jag vill träna och tävla och bara ha kul med en riktigt bra kompis. Det är vad jag vill.


Bild från när jag fick rida Annelies 4 åriga ardennerkorsning. Han är så söt :)


Tess




Fotade Annelies fina vallhund för ett tag sen. Hon var ganska svår fotograferad kan jag tycka men fick några okej-bra bilder iallafall.
Hoppas att det är okej att jag lägger ut dom!


Sharpman

Fick med mig pappa till Sharpman förra veckan så att jag äntligen kunde få dom där ridbyxorna han hade lovat mig. Det blev dom bruna helskodda från JW. Sen fick jag också en rosa hovkrats som jag har letat efter ett tag nu.
Pappa kom också på att jag snart fyller år så då fick jag två tidiga presenter. En rosa piké från Kingsland och en brun hoodie från Hv Polo. Supernöjd är jag! Båda från rean dessutom så pappa kom lindrigt undan.



John Whitaker ridbyxor, 949kr / Kingsland Seaside Piké, 399kr (ord. pris 599kr) / Hv Polo Prado hoodie, 425kr (ord. pris 849kr)

Nästan en hel outfit fick jag och allt sitter perfekt! Kan också säga att Hv Polo tröjan var väldigt liten i storleken. Jag brukar ha small i tröjor men fick köpa en i large. Den var dock ganska stor runt magen men armarna och allt annat var perfekta! Prövade inte dom mindre storlekarna eftersom att den bara fanns i den storleken.

Men är somsagt supernöjd! Tack pappa! Allt kommer användas flitigt när jag börjar rida igen.


2 månader & 2 veckor

Idag är det två månader och två veckor sedan vi sa hej då innan du åkte till himlen. Två månader och två veckor sedan jag kramade och pussade dig. Två månader och två veckor sedan allt var bra. Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. Jag är inget utan dig.






RSS 2.0