I love cats.



Egentligen så borde den här videon ligga under kategorin "I Maddes huvud" för jag kan inte få låten ur huvudet! Men den är rolig så den funkar i den här kategorin med.

Jag hittade den här igår och jag älskar den! Tycker att ni ska ladda ner appen Songify med. För man kan göra vanligt prat till sång. Asballt!


You're my heart and my soul.


Idag är det exakt fyra månader sen du åkte till himlen. Jag hoppas att du har det bra nu. <3

Fick bli en söt bild på Goggis som är tagen i april 2009. Han var nyklippt och fin. Jag kommer ihåg att jag var så lycklig och att han gick så bra den dagen. Jag saknar att sitta på hans rygg, krama och pussa honom och nypa honom i hans söta lilla mustasch. Finaste Sir Gordon <3 Aldrig har jag varit så lycklig som när jag var med dig.


New shoes!

Var i hageby förut och kollade på Palladium skorna jag ville ha. Dom var jättesnygga! Fast dom fanns bara i svart men jag köpte dom iallafall. Dom är så sköna på fötterna! Och någon fräck sula i som gör att man får mer "stöd" när man går. Känns det som. Dom här skulle säkert vara bra för dom som trampar innåt i skorna.



Sen köpte jag en fin senapsgul cardigan och ett svart linne på Lindex. Cardiganen är lite sticksig men jag ska se om det blir bättre efter en tvätt eller så. Fin var den iallafall. :)


Shopping


Bootsen är redan köpta och jag är supernöjd! Helt klart värda 799kr, fast jag fick dom för sådär 600kr eftersom att mamma var medlem på Din Sko. Dom lär användas flitigt i höst och i vinter.

I helgen tänkte jag klämma lite på Palladium skorna. Fast jag är ganska säker på att jag skulle vilja ha gräddvita. Får se om jag köper dom eller inte, men fina är dom! Alternativt att jag köper ett par hallonröda converse om jag hittar några.

Jag gillar skor :)


Brollis 19 september

For iväg stressad som fan till Brolle idag för att ta mitt självporträtt som ska vara inne imorgon. Hade världens tur med vädret så det vart hyffsade bilder iallafall. Jag fick ju inte ta hjälp utav någon och så. Men ja, det vart en helt okej snygg bild på oss två iallafall.
Egentligen så borde jag kanske ha varit själv på bilden men valde att ta med Brollis. Jag gillar hästar :)


Jag är så sjukt nöjd med den här bilden! Mysig kvällssol och fina Brollis <3

Jag smörjde in hans näsa och lite runt ögonen på Brolle med mulekräm. Silverados ofärgade mulekräm. Luktar smultron och blir jättefin och glansig på! Dryg och rätt billig är den med. 190kr hos xtremehorsemakeover.


Friday is forever

Fredagar är nog den bästa dagen på hela veckan. Jag har sovmorgon på fredagar eftersom att jag inte läser språk längre. Börjar 09.50 har historia och idrott sen slutar jag. Sen har jag massa tid för att göra precis vad jag vill! Sen är det ju idol också!

Måste bara säga att jag verkligen älskar min skola. Det känns så rätt! Inte en ända lektion har varit jobbig, inte ens idrotten som jag har hatat förut. Idag var jag tom med och sprang, helt sjukt.
Skolan är nog nästan höjdpunkten på min vecka numera. Allt annat är bara jobbigt.

Åh, förresten! På tisdag ska jag ha tagit ett självporträtt på mig själv. Ett självporträtt som ska hänga i en korridor i skolan. fan fan fan. 

      
          Slänger med en gammal bild på mig och Gordon. Snodde den från gamla bloggen. 
                                                       Saknar det här.


My beautiful rescue

Inatt drömde jag att jag köpte en häst. En riktigt snygg storhäst! Lastade pollen i transporten, sen såg jag inte mer av den. ÅH, SNÄLLA VARFÖR KUNDE DET INTE VARA SANT? Jag saknar häst att ha lite häst i mitt liv. Fan. Det är det jag lever för.


Det är tomt utan dig.


To die by your side, well, the pleasure - the privilege is mine

Hela min helg har typ sugit, bortsett de stunder jag har lyssnat på go musik i min ifån.

Hmm. Började med att åka till stallet i fredags och provrida pollen jag har nämt tidigare. Skulle egentligen ha ridit idag men det vart lite tidigare. Hur som helst så red jag. Han är jättesnäll och trevlig men var inte alls min typ av häst ridmässigt, tyvärr. Så det var ju tråkigt. Men fick prova en liten isis samma dag som jag kanske ska rida igen :) Inte riktigt det jag letat efter men jag saknar att ha en häst att pilla lite med ibland.

I lördags så satt jag mest hemma. Fast var borta hos Brollis och borsta honom och så. Hihi, han fick en fiskbensfläta i luggen, han vart så söt i det! Sen var jag på kicks och köpte lite grejor.

Och idag har jag kanske fixat min gamla dator! :D Woho, return from the dead typ.

USCH, jag måste vara den sämsta bloggaren någonsin!? Det kan väl inte vara någon som tycker att min blogg är bra. Inte nu, inte utan Gordon.

         


DUKTIG TJEJ!

Jag har varit ute och sprungit!!1!!!!! Visserligen så sprang jag bara en kortis, men sen promenerade jag i ett raskt tempo. När jag kom hem var jag iallafall lagom trött (död). Det går åt rätt håll! Idag.

I måndags låg jag hemma och var sjuk. Jäkla förkylningar som går nu! Men käkade ett ton halstabletter och allt jag kunde hitta som kunde hjälpa.
På tisdag mådde jag iallafall bättre, så då följde jag med klassen till stockholm. Vi gick på ett fotomuseum och på moderna museet? Sen så tänkte jag även shoppa men det blev lite change of plan eftersom att det var svårt att hitta till de affärer där man faktiskt hade råd med kläderna! Gick förbi en massa smaskiga affärer iallafall. Bl.a Mulberry! Åh, jag dog lite då.
I onsdags hade jag studiedag. Åkte till skärlunda för att provrida en häst. Men självklart så hann jag inte! Grrrr!! Men på söndag så ska jag rida hästen.

Idag saknar jag Gordon.


2 september

Mitt liv flyter väl på som vanligt. Förutom att det är så mycket jag behöver göra! Fast ändå är jag glad över att sommaren är över.

Har börjat mitt första år på gymnasiet och jag är supernöjd med mitt programval! Nu går jag Estetik Film & Foto och det känns så rätt!
Idag blev vi nollade av Bild & Form eleverna och det var kul. Jag överlevde! Fast inte mina kläder :(

Saker som jag behöver göra:
*BANTA (och träna)! Fy börjar bli aningens fet.
*Skaffa medryttarhäst! Ska provrida en polle på onsdag men det är lite hemligt just nu. :)
*Bli bättre på matte! Helt sjukt, under lovet har jag helt glömt bort multiplikationstabellen. Och allt annat.
*Fotografera! Har en sån jäkla bildbrist just nu!


RSS 2.0