Waiting for my sun to shine

Ville bara tacka för alla fina kommentarer jag har fått på senaste tiden, både på bloggen och utanför! Ni anar inte hur mycket det betyder för mig när ni säger att ni tycker att jag är en duktig fotograf och att jag tar fina bilder. Det betyder allt! Jag har alltid varit osäker i det jag gör men tack vare er så inser jag att jag faktiskt inte är så dålig som jag har trott att jag är. TACK!

Både idag och igår har jag varit och fotograferat hästar. Kul! Hästar är nog mitt favorit motiv.
Igår följde jag med Annelie och Goliat till ridhuset och jag fick även äran att longera Goliat. Tack vare det så blev mitt hästsug stillat för dagen. Det var trots allt ett bra tag sen senast. Tog lite snygga bilder som faktiskt blv hyffsade för att vara tagna i ett ridhus. Använde mitt 50mm och det är 1000 gånger bättre än mitt zoom.
Idag fotade jag pärlan under. Lucinda heter hon och är en riktigt stor och fin tjej. Tack Emilie för att du och Lusen ställde upp som fotomodeller!

Blev riktigt nöjd med den här bilder. Kanske skulle den passa på mitt vita visitkort? Ska dock redigera bort tyglarna.

Nu har jag flera fotograferingar på g under veckan. Två, kanske 3 faktiskt! Det kommer bli en galet bra vecka tror jag!

Slänger in en bild på Goliat från igår när jag ändå är igång. Ni får ignorera dom fula reflektionerna från fönsterna i bilden. Det är mitt billiga skit UV-filters fel. Eller mitt, dumt att köpa ett filer som inte är antireflexbehandlat. Ett nytt ska inhandlas denna vecka.


I am lost.

Idag fick jag hem en "bok" full av dikter av John O'Callaghan och foton av Dirk Mai. + The Maines senaste skiva Pioneer. Är så glad! Albumet köpte jag när det kom ut på iTunes men nu när de hade ett sådant bra erbjudande så passade jag på att köpa en riktig skiva för att den är så bra. Har ni inte lyssnat på Pioneer så har ni verkligen missat något!

Av de 15 vackra dikterna och 15 fina bilderna så ska en upp på väggen, eller flera.


Häst sökes för fotografering!

Nu letar jag efter en häst att fotografera för ett skolarbete, gratis självklart. Vi håller på att göra visitkort nu och på några av mina vill jag ha en hästbild på eftersom att jag har fotat mycket hästar och planerar att fortsätta med det.
Jag har en liten idé om hur det ska se ut. Svartvita porträtt, tagna utomhus med ren bakgrund. Sen har jag även en bild i huvudet att hästen är sådär fint glansig runt mulen och ögonen, vilket jag tycker kan bli snyggt speciellt på svartvita bilder.



Redan visad bild.


We're living in a wasteland

Bloggtorka! Jag har funderat lite på vad jag ska blogga om. På senaste tiden har jag mest lagt upp bilder på katter och hästar (okej, jag lägger alltid upp bilder på katter och hästar). Jag känner mig tjatig och behöver lägga upp helt nytt och intressant material som jag inte har. Jag har ideér och tankar men behöver mer och någon som tjatar på mig för att det ska bli av!

Ska jag göra ett musikinlägg någon gång? Där jag laddar raddar upp en hel massa album, låtar och artister som jag gillar. Jag själv tycker att det är intressant att läsa om.

Ska ge mig ut och fota natur någon gång i mitt liv med. Då blir det lite andra bilder, blir även bra till min hemsida. ;) Sen skulle jag behöva fota människor. Det är bara det att det aldrig blir som jag vill om ingen tjatar på mig.


Bild lånad HÄRIFRÅN!

Kan även flika in att det går att följa mig på tumblr! ----->Här<-----


She's so high

Sitter och lyssnar på musik på rummet, just nu lyssnar jag på Tal Bachman med låten She's So High. Jag kommer ihåg så väl när jag var mindre och den brukade spelas på radion. Nostalgi.

Har suttit inne hela dagen, förutom när jag var ute och hämtade posten. Väntar på ett paket med jeans och lite annat smått. Dom skickade det förra veckan, på tisdagen om jag inte minns fel, och det har inte kommit! Jag får spader! Vad ska jag ha på mig i resten av mitt liv? Gaaah, kan inte leva utan svarta jeans.

Bjuder på en random bild på Råttabus i sin fina tröja. Har en fruktansvärd bildbrist! Eller ja, brist på fina bilder.


2012



De traditionella fyrverkeribilderna!

Jag är så glad över att det är ett nytt år, även om det kanske är det sista.
Detta år ska jag leva!


RSS 2.0