Nightan 30 juni


Bild från 28 juni.

Idag red jag ut en sväng på Nightan barbacka i grimma. Det gick bra. Vi red runt lite bara. Fokuserade på att få henne dit jag vill, framåt. Gick jättebra för hon vände aldrig. :p Duktig tjej! Fick henne också att lyssna noga på mig. Så i slutet var hon snabb med att öka, sakta ned och svänga. Det krävdes inte alls mycket övertalning idag :D Så nöjd är jag! Nu får jag vänta tills måndag innan jag kan åka till henne eftersom att vi ska hämta Remix i helgen. Förhoppningsvis så är hon pigg då! :)

Vet ni vad jag har gjort för dumt? Jag har beställt 2 schabrak... :s Oupsi.. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig. Får se om jag får använda dom på Nightis när jag rider med sadeln någon gång. Dock var det ju förra veckan jag beställde dom. Så dom borde dyka upp imorgon eller på måndag. Fiiina vad dom iallafall!
Nightan har förresten fått en westernsadel och så ska vi prova en syntetsadel (allround, i think). Så det ska bli spännande att pröva dom! :)


Please baby come back!


De Geergymnasiet

Fick brev idag om vilket gymnasium jag kom in på. Jag kom in på DE GEER!! Mitt förstahandsval! :D Så jävla kul!


Så den 22 augusti blir jag en "De Geerare".

Nightan 28 juni





Var ute hos Nightan igår på kvällen. Red mest runt lite och försökte hitta formen och min balans. Frida var snäll och fotade med, tack! Jag får be om ursäkt för mina fina ansiktsuttryck, på Nightan måste man använda rösten mycket.

Det kändes jättebra i slutet för då hade jag kortat upp tyglarna lite mer. Med andra ord red jag med lite för långa tyglar i början, men jag är så rädd för att råka dra henne i munnen. Speciellt när jag rider barbacka! Men sen kortade jag upp dom och hon gick bra. Dock är jag en sån ryttare som glömmer att fortsätta rida när det går bra. Det har jag alltid haft svårt med men jag håller på och bättrar mig.


Remix



Nu har hon fått en egen kategori så allt om henne kommer ni hitta här sen. Dock tror jag att jag kommer lägga upp en del bilder på henne i fotografi kategorin. Eller så lägger jag upp bilder i den kategorin när dom är på samma bild? Ni lär ju märka det när det händer...


Mulberry 28 juni



Skönt att ligga ute i skuggan sa Bert.

Nu är det bestämt vad kissen ska heta! Hon ska få heta Remix. Det ska bli så kul att se vad Mullis tycker om henne. Och det blir nog rätt många bilder på dom när hon har kommit. När vi var och kollade på henne så tog jag några bilder på henne och hon tittade in i kameran hela tiden. Så hon kanske blir värsta linslusen. Mulle är iallafall svår att fota. Dels för att han är så mörk och för att han alltid ska titta på allt annat istället för kameran. Men några bra bilder har jag på honom iallafall. :)


Mulberry 27 juni


Mullis idag.

Jag tror att han har saknat mig i helgen när jag har varit borta. Enligt mamma så har han han inte varit sig själv och knappt velat äta sin mat och direkt när jag kom hem började han äta igen och var sig själv igen. Min lille bebis då. <3 Jag tror att det kommer bli jättebra när vi har hämtat hem nya kissen. Så slipper han vara ensam när jag är i skolan och sånt. Plus att han har någon mer än mig att leka med.

Jag börjar få lite smått panik nu när det bara är en vecka kvar tills vi hämtar kattungen och jag har inte kommit på något namn än! Men vi funderar på om hon ska heta Josie (uttalas typ Joe-si) eller något sånt. Det är synd att hon inte var en kille för då skulle hon ha fått heta Remix, med engelskt uttal menar jag då, precis som Mitchell Davis hund. Det hade varit perfekt för henne eftersomm att hon är sköldpaddsfärgad. Eller kan man döpa en tjejkatt till det? Men jo det borde man. Nu får jag lite beslutsångest.
Jag vill hur som helst inte ha ett typiskt kattnamn, eller typiskt svenskt.


Cone-ing



Forever the Sickest Kids ♥

Nightan 23 juni

Åkte till sommarhagen och försökte fånga in Nightan tidigare. Det var nästan helt omöjligt att få tag i henne! Det räckte med att hon såg grimman och hon vände, haha. Hon ville hellre stå hos sin flock och käka.
Men ut skulle hon för hennes mage är ganska så stor så hon behöver komma lite i form. Så jag fick nästan valla hästarna till grinden för att kunna fånga in henne.
När vi väl hade kommit ut så verkade hon vara rätt nöjd ändå för det var åh så mysigt att bli borstad!

Idag red vi barbacka på grusvägen. Och denna gång blev det lite tempoväxlingar och endel skänkelvikningar och så. Så fin hon var emellanåt! Lilla dressyrhästen! Fast i början var hon lite trälig och skulle vända, stanna eller sticka några meter med mig. Men som tur är så är hon rätt lätt att övertala. Överlag är jag supernöjd med dagen ridpass! :) Hon verkade också rätt nöjd själv i slutet.


I brist på annat



En jag följer på tumblr la upp den här och jag tyckte att den var rätt rolig. :p


Nightan 21 juni


Igår var jag och red Nightan igen. Den här gången jobbade vi lite med formen, övergångar och mestadels halter. Hon testar mig fortfarande en hel del genom att vägra gå åt hållet vi ska och göra halt när jag har vänt henne hemmåt. Men jag hade med mig en kvist som hjälp bara för att peta till henne litet lätt när det behövdes. I slutet var hon jättefin och lyssnade på mig bra.

Susann skulle också kolla om det fanns någon ridbana i närheten så att vi slipper rida på grusvägarna hela tiden. :)


Mitchell Davis - you're awesome

Kan man göra annat än älska den här grabben? Han har gjort en hel drös av roliga klipp som han har lagt upp på sin yt-kanal LIVELAVALIVE. Jag har varit inne och kollat på hans klipp lite till och från dom senaste åren och dom är lika roliga varje gång man ser dom.

Detta är några av mina favoriter:


"Hey, you know what... It's not us, it's you. You suck."









Kolla in flera av hans videor här.


I miss you... ♥


MIN NYA BEBIS!




Som rubriken lyder så har jag en till bebis nu. Fast hon flyttar inte hem förens om två veckor.
Hoppas att Mulle blir glad nu när han får en kompis. För det är för hans skull vi köper henne. Men det ska nog bli bra!

Det tog två och en halv timme att åka och träffa henne. Men det var så värt det! Så om två veckor kommer hon hem. Iiiih! I can't wait!

Nu ska jag bara komma på ett fint namn till henne. Och det ska vara något ovanligt som Mulberrys namn.

Ledsen för dom dåliga bilderna... Jag har inte längre photoshop eftersom att jag har bytt dator och jag kan inte flytta över det! :( Så därför måste jag fota i JPG och inte RAW som jag brukar.. Eller redigera dom som jag vill! BLÄÄÄ!


Bildbomb

Idag åkte jag ut till Nightan rätt tidigt och skrittade ut på henne barbacka i grimma. Det var mysigt. Men hon var väldigt irriterad på alla insekter. Vi red bort mot skogen, på en väg där jag har ridit Gordon hur många gånger som helst. Trodde att jag skulle börja gråta när jag var där men höll tillbaka tårarna. Det finns inte ord för att berätta hur mycket jag saknar min ponny.

När jag var klar hos Nightan åkte jag och mamma till Roger och kollade på hans 3 dagar gammla kattungar.





Sen åt jag årets första hemmaodlade jordgubbe. Och eftersom att jag inte har något liv så tog jag kort på den.


Torleif var också där.

Sen duschade jag Brolle för det behövdes verkligen.


Men ren vart han!




Sen tog jag lite bilder på Goliat.

IMORGON SKA VI ÅKA OCH KOLLA PÅ KATTUNGAR!!! :D

A walk to remember

Sitter och kollar på A walk to remember. Älskar den filmen! Och det hade inte passat bättre att sitta och glo på film idag eftersom att det är värsta ovädret ute. Fast tråkig början på sommarlovet, men what the heck!

Men vet ni? Vi kanske ska köpa en kattunge! För Mullberts skull. Så han slipper vara ensam när ingen är hemma. Och bara för det får ni se lite blandade bilder på Mullbert när han var bebis.




Hihi, han sover typ alltid såhär fortfarande!


Jag har börjat rida igen!

En kompis svärmor har ett sto som heter Nightmare som jag har börjat rida lite. Jag har hittils ridit henne två gånger och hon är världens goaste! Hon kallas Nightan och är en arab på 20 år. Ska försöka ta en bra bild på henne nästa gång jag åker till henne.

Hos Brollis har jag inte varit på ett litet tag nu. Var där senast när hovis var där och verkade honom. Han är så snäll! Jag måste ta och åka till honom nästa gång jag ska till Nightan. Han vill ju också bli lite ompysslad :)

Brollis


Fotbollsturnering 2011

Igår var det den årliga forbollsturneringen igen. Eftersom att klassen var med och spelade så passade jag på att fotografera lite, fast bara när klassen körde.
Det vart några bilder men jag har ingen aning om bilderna duger eftersom att jag i princip aldrig fotar människor eller fotboll. Slänger upp några iallafall.






Klassen slutade på en bra andraplats. Det hoppas jag att dom är nöjda med, för dom är alltid så ruskigt duktiga och har blivit placerade alla tre gångerna dom har spelat. Jag är iallafall nöjd med min klass.


Finemang

I måndags var jag ute och fotade Emilie och hennes vackra häst Finemang. Så jag tänkte att jag kanske kunde lägga upp några bilder som jag tog då, eftersom att jag inte har mycket annat att skriva om i bloggen. Det vart väldigt många bra bilder men ni får bara se tre här och om ni är sugna på fler får ni gå in på Emilies blogg.





Visst är dom fina tillsammans? Jag kan ju säga att det har blivit en STOR skillnad på både häst och ryttare sen Emilie köpte F.

Fler bilder på Misspersson.se !


So stoked!

Idag följde jag med Annika till stallet där hennes häst står. Det stog två tinkrar där som stallägaren hade och hon ville ha någon som kunde hjälpa till med dom 1-2 dagar i veckan. Så dom tänkte vi hälsa lite på.
B som har tinkrarna var jätte trevlig och hennes hästar med. Vi hälsade på dom i hagen och dom var såå snälla och vackra! Ena såg verkligen ut som en riktig drömhäst, jag vart lite kär faktiskt. Så vi bestämde att vi skulle rida ut tillsammans när jag hade slutat skolan och om jag har tur så får jag komma och pyssla med hennes hästar ibland. Åh, det skulle vara så härligt!

Bilderna är tagna från google så det är alltså inte dom tinkrarna jag var hos idag.

Det är så kul att jag har fått en massa erbjudanden om att komma och rida deras hästar. Och det vill jag verkligen. Jag skulle kunna nöja mig med att bara vara runt hästen, borsta, mocka och annat. Gordon var mitt allt. Han gjorde det lättare att gå upp på morgonen eftersom att jag visste att jag skulle se honom den dagen. Och det gör ont i mitt hjärta att jag inte kan det längre. Jag saknar Gordon så jävla mycket. Jag saknar att åka till stallet och bara vara där tillsammans med hästarna. Det var mitt liv.


Bellman






Idag var jag ju somsagt med Emilie i stockholm för att hälsa på hennes gammla häst Belle.
Han var sig lik och han hade det jättebra där hos sin ägare.

Igår fotade jag Emilie och Finemang. Dom är så fina så!


I miss my old life.

Nu är jag trött på mitt liv. Det händer ju aldrig något! Jag är himla ridsugen med. Fan.

Imorgon ska jag iallafall klippa mig. Lite kortare, till nyckelbenet ungefär.
Och på söndag ska jag följa med Emilie till Stockholm? och hälsa på hennes gamla häst Belle. Det ska bli kul :)


Bellman. Det var den mest normala bilden på honom jag kunde hitta på datorn, så den får la duga.


Maybe I'm crazy...

Åh, vad jag saknar att skämma bort min Gordon med fina grejer!
Jag blev ju faktiskt lovad att få åka till Sharpman om jag gick till tandläkaren själv. Roger och jag slog vad om det för ett tag sen, för han trodde inte att jag vågade men idag gick jag dit, helt själv. Och nu har jag ju ingen häst! Det är ju inte lika kul att köpa saker till mig själv...
Men ett schabrak kan jag väl ändå köpa? Om jag ska rida Brolle någon mer gång vill ju han ha ett.. ;)

Gordon hade iallafall skrivit en önskelista, jag vill mysa med min häst igen!

Gordon skulle ha fått allt det här, han var värd allt! (Det var förresten han som sa att jag skulle ha stigbyglarna och hjälmen, sådeså.)

Did you know that I love you?


Idag är det en vecka sen du fick åka till himlen. Jag hoppas att du har det bra.
Jag saknar dig, som fan.


RSS 2.0