Nightan 23 juni

Åkte till sommarhagen och försökte fånga in Nightan tidigare. Det var nästan helt omöjligt att få tag i henne! Det räckte med att hon såg grimman och hon vände, haha. Hon ville hellre stå hos sin flock och käka.
Men ut skulle hon för hennes mage är ganska så stor så hon behöver komma lite i form. Så jag fick nästan valla hästarna till grinden för att kunna fånga in henne.
När vi väl hade kommit ut så verkade hon vara rätt nöjd ändå för det var åh så mysigt att bli borstad!

Idag red vi barbacka på grusvägen. Och denna gång blev det lite tempoväxlingar och endel skänkelvikningar och så. Så fin hon var emellanåt! Lilla dressyrhästen! Fast i början var hon lite trälig och skulle vända, stanna eller sticka några meter med mig. Men som tur är så är hon rätt lätt att övertala. Överlag är jag supernöjd med dagen ridpass! :) Hon verkade också rätt nöjd själv i slutet.


Kommentarer
Postat av: Frida

Haha, Nightan då vilket bus! Det går ju inte säga annat än att den hästen är matskadad till tusen..

Kul att det går så bra även om hon är lite full i bus och ska testa dig men se det från den ljusa sidan! Hon skulle inte testa en oerfaren/osäker ryttare sådär så hon vet nog redan vad du går för ;)



Får hoppas du får låna någon paddock i närheten snart. Så kanske vi kan ses någon dag för lite fotografering av er och så får du hänga med till Barki också! Kram

2011-06-24 @ 09:49:58
URL: http://www.fridakarlbom.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0