1926

Testade att göra en bild på ett liknande sätt som dom gör i den här videon. Det var lite knepigt eftersom att jag först var tvungen att byta från 64-bitarsläget till 32 då jag har CS5 (lightning effects går inte att komma åt i 64-bitarsläget). 
Jag vart inte helt nöjd med resultatet men jag har ju ändå inte försökt mig på något liknande förut. Det var kul att testa och detta lär jag definitivt pröva igen!
 
Nu ska jag strax iväg och se på Paranormal Activity 4! Jag ber till Gud att jag överlever ännu en skräckfilm!

Anything Could Happen

Idag har höstlovet börjat på riktigt! Det var på tiden att vi fick lite ledigt från skolan nu. Jag har slitit som ett djur för att få alla läxor och projekt klara innan lovet.
 
Imorgon ska jag iväg och se på bio med Linda och Robin. Vi ska se Paranormal Activity 4. Haha, jag kommer nog sitta och hålla för öronen under hela filmen. Tycker att dom filmerna är skitäckliga! Men det har blivit lite av en tradition att gå och se dom filmerna på bion med vännerna och vad gör man inte för dom. :)
 
Slänger in en bild jag har tagit på borgs kyrka i brist på andra passande bilder.
 
Har tänkt mig att jag ska blogga flitigt nu under lovet när jag faktiskt har tid och när jag kanske kommer göra lite fler roliga grejer. :) 

Finalist i fototävlingen! :)

Jag är en utav de tolv finalisterna i Michaela Björks fototävling med temat höst! Om ni vill så får ni jättegärna rösta på min bild. Klicka HÄR för att komma till röstningen. :)
Allt ni behöver göra är att kommentera numret på den bild ni gillar mest.

Fototävling hos Michaelabjorkphoto.blogg.se!

Jag är med och tävlar i fototävlingen hos Michaela Björk där man kan vinna ett macrotillbehör från Kamda. Klicka HÄR för att komma till tävlingen du också!
 
Om jag skulle vinna skulle jag gärna vinna detta macrotillbehöret.
Mitt bidrag:
Södra promenaden i norrköping i tisdags. :)

Konst

Ja här sitter jag och letar inspiration till min eko-uppgift (estetisk kommunikation). Vi ska komma på en konsthändelse som kan hända någonstans i norrköping, fast vi ska inte genomföra den. Men iallafall så sitter jag på youtube och söker efter lite inspiration och jag lyckas på något sätt hitta till denna video, igen. En lite annorlunda form av konst men mycket underhållande, iallafall för mig, haha. Och när en video är så fantastisk som denna måste jag ju självklart dela med mig utav den! Varsågoda!
 
Kanske borde jag ha med min egna tolkning utav denna video i min konsthändelse? Haha!

Tjosan!

Ännu och meningslöst inlägg, yeho!
 
Livet flyter på som vanligt och jag har massor med läxor, pust! Men det överlever jag. :) 
Jag har också en massa jag behöver köpa (typ ett par svarta byxor, mina har varit trasiga i snart två månader?) och typ inga pengar. Men nu när jag har sänkt priset för en fotografering så kanske någon vill boka mig? :) Jag kan meddela att dom är myycket låga för er som bor i norrköping. Mejla mig på [email protected] ifall du vill veta mer! 
 
Eftersom att jag avskyr bildlösa inlägg så lägger jag på en redan visad då jag inte har några snygga nya. Lillråttan är iallafall fin att kolla på.

RSS 2.0