Finemang & Emilie

Fotade F1 och Emilie igår kväll. Var dåligt ljus och jag orkade inte stå och pilla med en massa inställningar då så bilderna blev ganska suddiga :(
Men usch vad myggen var på mig!! När jag kom hem igår så räknade jag mina myggbett på benen och kom fram till att jag hade 38 myggbett, om inte mer, PÅ BENEN BARA!! Nu kommer jag inte kunna gå med shorts på ett bra tag. Jättekul.



Ni får nöja er med två bilder. Tycker att dom vart helt okej ändå.

FML

Jag saknar hästlivet så himla mycket! Fan att allt ska kosta så mycket pengar! Jag tvingas typ lägga ner med sporten jag älskar pga pengar. Kul! Känns lite orättvist att min bror får fortsätta med sin sport iallafall... Han håller inte heller på med någon billig sport. Men jag ska väl vara glad för hans skull?

Imorgon ska jag med mamma och storebror till Hockey Monkey för att kolla på skidskor. Följer bara med för att få åka bil, som jag tycker är fruktasvärt roligt! Och osocial som jag är så tänker jag sitta med hörlurar hela vägen och lyssna på musik. Då mår jag som bäst.
När vi är hemma ska jag ut till skärkind där jag ska bo ett par dagar. Var där ett par dagar förra veckan med. Åh, vad jag saknar att bo där!


Haha, en charmig bild på mig och Brollis förra veckan.
Han börjar bli rätt fin i hullet nu. Även om han fortfarande är smal så är det mycket bättre nu än när han kom!
Förra veckan så skrittade jag en stund på honom. Bara för att se hur han var att rida. Hihi, han såg skitstolt ut när jag hade hoppat upp.


Snälla mamma & pappa!

Nu vet jag vad jag önskar mig. Undrar om jag kommer få något alls av det jag önskar mig. Men här är lilla listan:


Högst upp på listan hittar ni: En häst! Att vara hästägare, det är livet. (Kommer absolut inte få en häst, det är jag redan medveten om. Men drömma kan man.)
2: Sprenger Bow Balance stigbyglar. 1600;- (?)
3: Esperado schabrak. Ett lila i dressyrmodell. 699;-
4: Dyón Working Collection träns. Ett svart. 1199;-
5: Swarowski pannband. Silvrigt med svart läder. 799;-
6: Bruna benlindor från Schockemöhle. 249;-
7: Gråa benlindor från Schockemöhle. 249;-
8: Dressyrträns "Michigan" från Schockemöhle. Ett svart. 1999;-
9: Svarta benskydd från Glen Gordon (hittade ingen bra bild på dom svarta gg-skydden). 399;-

Haha, i mina vildaste drömmar kanske?

18 juli

Har inte orkat uppdatera bloggen på ett tag nu. Just nu är jag inne i en period så jag känner mig nere, väldigt nere.

Men iallafall, i onsdags var jag och såg på bio med Linda och Robin. Vi såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Den var myyycket bättre än första delen!

Sen i helgen har jag typ inte gjort ett skit. Men idag så har jag varit på hööks :) Tänkte sno med mig en katalog men jag köpte lite borstar med, rosa borstar. Mycket fint! Jag har bestämt mig för att byta ut i princip varenda borste jag har i min ryktlåda som inte är rosa. Idag blev det iallafall en ny piggborste, rotviska och en vanlig hårborste. Och en rosa leksak till Mullbert. Remix får bara låna den ;)

Hur som helst så kommer jag aldrig ge upp min dröm om att få bli hästägare igen! Och då tycker jag faktiskt att det är okej att jag köper lite småkrafs som är bra att ha till hästen. Jag går ju iallafall inte och köper träns och täcken.

Mina föräldrar har börjat fråga vad jag önskar mig i födelsedagspresent. I år har jag faktiskt ingen aning om vad jag önskar mig. Eller jo, helst av allt vill jag ha min ponny tillbaka. Men annars då? Jag brukar nästan bara önska mig saker till Gordon.


Korven sommaren 2009.


Gordon med stubbman

Satt och kollde igenom mina bilder på Gordon och hittar en där han hade stubbman. Själv så tycker jag inte att det var så särskilt snyggt men vid det läget var det nödvändigt. Jag klippte stubbis på honom bara för att på vissa ställen var den lång, andra kort och olika tjock. Med andra ord så hade något tuggat på den.


Första bilden jag hittade. Inte världens bästa men man ser ju iallafall.

Kul med sånna här skumma inlägg va? Jag gillar dom iallafall.

Ikväll ska jag iallafall gå och se den sista Harry Potter filmen i 3D med Linda och Robin. Roligt värre :)


Finaste ♥


3 augusti 2008 - Gordon ute på en promenad med Frida.


9 november 2008 - Jag älskar dig Gordon och jag saknar dig så sjukt mycket! Min lilla surbulle! ♥


21 juli 2008 - Tränar för Frida. Hihi, vad fint jag matchade då. Men Gordon är vacker.


15 november 2008 - Gordon är redo för en ridtur med Frida.

Frida skickade ett par bilder på Gordon förut. Tack så hemskt mycket!


Minnen - Gordon löshoppas



Det här glömmer jag aldrig! Mina fina ponny ♥ Det var första gången vi löshoppade honom. Tror att han hoppade 135 cm som högst innan han blev trött. Saknar min hoppeponny!

Tror att jag kommer lägga upp en del bilder på Gordon och så ett tag framöver. Han förtjänar det. Hans kategori är, och kommer alltid att vara min standard kategori!


Sprenger Bow Balance

Stod och klämde på dom på Sharpman häromdagen. Man har ju hört att dom ska vara bra för knän och leder. Undra om dom kanske skulle vara något för mig i framtiden? Mina knän gör ju så fruktansvärt ont efter jag har ridit med stigbyglar. Dom skulle säkert sitta bra på min framtida hoppsadel med...



Dom går ju loss på typ 1500;- (om jag inte minns fel), men det är dom kanske värda?

Jag har iallafall bestämt mig för att jag ska ha häst, eller vi, min mamma och jag har det. Sen jag blev hästlös så har jag känt mig väldigt deprimerad. Dels för att Gordon inte finns hos mig längre och för att jag saknar allt som har med att vara hästägare. Jag vill hitta en ny vän som jag kan spendera min framtid med.


Nightan 10 juli

Idag blev det bara en snabbis eftersom att det började spöregna precis när vi började komma igång.

Vi hann med att ta en kram-bild iallafall.



Tänkte också slänga upp lite fler bilder från senaste gången jag red henne. Herregud, jag kan hitta en massa som jag behöver ändra på i min ridning!


Ner med hälen, vrid om händerna!

Samma sak här!

Vrid om händerna, räta på dig!

Haha, så söt! :)

MEN VART HAR JAG SKÄNKELN? Åh, jag blir så arg på mig själv...

Det blev mest bilder i ena varvet eftersom att hon var lite trälig i det andra den dagen. Och bilder från galoppen vill jag inte ens lägga ut tror jag. Haha, jag sitter bara och håller mig i för glatta livet!

Shopping!

Idag var jag och mamma på sharpman. Det är alltid så kul att åka dit! "Prylgalen" som jag är så hittade jag en massa som jag ville ha. Om jag hade häst... Jag hittade en jättefin repgrimma med matchande grimskaft som jag ville ha :( Men den fick jag inte köpa, fast jag försökte faktiskt övertala mamma att låta mig köpa den för dom finns ju bara i en storlek. Så den passar ju alla hästar. Så hästen som blir min någon gång i framtiden ville ju ha den. Men det funkade inte.

Iallafall så fick jag med mig ett par helskodda ridbyxor och ett par ridhandskar från John Whitaker.

329 kr för handskarna och 949 kr för ridbyxorna.

Handskarna är jättesköna! Jag har haft likadana förut och dom var jag riktigt nöjd med faktiskt. Jättesmidigt och mjukt skinn. Mina förra är så slitna så jag kände mig tvungen att köpa mig ett par nya. Ridbyxorna har jag bara hunnit pröva men dom verkar vara sköna. Egentligen var jag ute efter dom oskodda men det var typ bara 150 kr som skillde mellan dom och dom helskodda så jag körde på dessa istället. Om jag tycker om dom så kommer pappa köpa ett par bruna åt mig också, så att jag kan matcha mer. Dom röda var riktigt tuffa med!


Nightan 7 juli


Gaah, inte luta dig framåt Madde!! Skyller på att jag rider lätt... :p

Fina Nightan idag.

Red Nightan på ridbanan idag i syntetsadeln. Gick bra tycker jag :) Dock finns det en massa jag behöver träna på. Bland annat galoppen! Jag har himla svårt för att sitta ned i den. Fast det är bara att träna. :) Sen har jag också den ovanan att jag lägger bak skänkeln lite för långt och tar upp hälen... Hästen är jag iallafall nöjd över, det känns bara bättre för varje gång jag rider henne!

Tack Frida för bilderna! Och tack Susann för att jag får rida Nightan! :)


Nya schabraken!


Ceriest Glen Gordon Titanium

Chokladbrunt Schockemöhle Coach

Fina va? :)


Tänk vad fin du hade varit i dom älskling <3 Jag saknar dig så jävla mycket.


Nytt på salubloggen!

Nu har jag lagt upp mitt JW-schabrak på salubloggen. Så kika in där!

http://maddessalublogg.blogg.se/  - Glöm inte att tipsa andra!

Bara så ni vet så är jag osäker på priserna. Så ge gärna prisförslag ifall ni är intresserade!


Finare IRL!


Good to know:


Trampa INTE på en sånhär! Speciellt inte på den sidan med piggar! Och speciellt inte barfota! Fast vem orkar ta på sig strumpor när det är sommarlov? (Not me) Det gör så ont så jag tror att ja dör!

Såg inte vart jag gick när jag skulle in och hämta ett av mina tvättade schabrak för att klämma lite på det och trampade rätt på denhär jävla svettskraps-helvetet! Blöder och ont som fan gör det! Blir nog kanske så att jag rider barbacka sen iallafall. Om såret inte gör mindre ont sen ikväll. Nu är det iallafall rätt svullet och jag har ett jävla hål under foten. Kul. Jag ska fan kasta skraphelvetet. Nu är jag sur.


This week

Det går fortfarande rätt bra med katterna. Mulle ska dock hoppa på henne ibland men annars är det lugnt.
Igår var båda två ute på tomten i sele. Det var inga problem alls då. Selen var inte ett dugg creepy verkade det som för Remix. Hon bara traskade på där ute efter Mulle. Hon var tom uppe på Mulle ett tag och klättra.
Idag ska dom få stanna kvar inne och imorgon ska vi kanske åka till vetrinären med Remix. Hon ska grundvaccineras eftersom att uppfödaren inte gjorde det.

Igår satt jag mest bara inne med katterna. Egentligen så skulle jag ha åkt till Nightan men eftersom att vädret inte riktigt var på topp så fick jag inte åka för mamma. Men idag ska jag dit. Hon och dom andra hästarna är hemma från betet så då tänkte jag att jag kunde pröva ridbanan när jag ändå är där. Och kanske westernsadeln. :)

Idag ska vi hämta mina schabrak med! :D Dom kom i fredags men vi kunde inte hämta dom då för stället man hämtar dom på stänger kl 4 och mamma slutar inte förens 5. Men idag har dom öppet till kl 6 så mamma hämtar dom direkt efter jobbet. :)

Sen ska jag se om jag kan skicka iväg mina schabrak och täcken till något ställe så att dom blir tvättade. Jag gjorde ju det för några månader sen men deras tvättmaskin funkade inte, om jag förstod rätt. Så jag har bara fått typ 2 påsar tvättade av 5 (?) totalt. Jag har hämtat hem tvätten iallafall och det var skönt att se mina kära schabrak och prytlar igen! :p


Remix & Mulle







Gullungarna fick en ny leksak idag. En fågelboa (tror att den kallades så). Riktigt lyckliga vart dom. :)
Idag är det bättre mellan dom men Remix tycker ibland att Mulle är lite för "på". Han hoppar på henne ibland och leker. Så jag tror hon tycker att det är lite otäckt för han är så stor och leker lite vildare och våldsammare än henne. Då morrar hon lite och Mulle backar undan. Men somsagt så är det bättre idag!

Dom lekte lite med boan förut tillsammans. Tills Mulle tog den och gick iväg, haha.


Trött kisse!


Mulle somnade iallafall efter ett tag av spanande. Så jäkla söt han är! :p


Remix är hemma nu!






Nu är hon hemma! Hon är verkligen jätte mysig och super busig! Dock vill Mullebull inte leka med henne än... :/ Men det kommer nog. Mulle vart jätterädd när han fick syn på henne. Nu när han väl vågar sig fram så klappar han till henne lite löst och springer fort därifrån. Fegis <3 Hon fräser lite åt honom ibland för hon gillar inte är han bara hoppar fram och slår till henne. Så liite spänt är det men det är ju första gången dom träffas.


The Maine is love and love is real



Deras nya musikvideo. Den hade premiär för några timmar sen. The Maine ♥


RSS 2.0