Äventyrar i Sverige (del 3)

Åkte upp i Kaknästornet. Fick lite snygga bilder över Stockholm. Det var dock trist att man fick fota genom ett smårutigt galler. Fick med lite galler på vissa bilder. Att fota genom glaset var ju värdelöst också eftersom att det speglade så dant.
 
Onsdagen den 25 juli var vi alltså i våran huvudstad, Stockholm. Vi fikade i kaknästornet, var på Abba the museum, åt god mat och shoppade (jag i a f). Dom har ju allt i Stockholm! Köpte ett skitsnyggt linne från Nike som jag har letat som en tok efter. Trodde det inte ens skulle finnas i Sverige. Såg en kändis när vi var där också ;) Och en street performer som dansade som Michael Jackson, grymt! 
 
Detta är slutet på äventyrandet i fotoform. Vi har gjort en massa annat roligt men inte allt har hamnat på bild. Ett axplock av det andra vi har gjort är: ätit på ostkakeboden i Frödinge, försökt att åka på älgsafari i Tuna, åkt en jädra massa bil och köpt alderless för mycket träningskläder.

Äventyrar i Sverige (del 2)

Besökte Karlsborgs fästning. Den som skulle ha byggts på 10 år men som vart klar först efter 90.
 
I vackra Hjo! Kan rekomendera att åka dit någon sommar, staden ligger precis vid vättern, har ursöta hus och världens godaste glass. Åker ni dit måste ni prova Österhagens hemmagjorda glass, där kan vi snacka om riktig gräddglass! Inom loppet av en timme åt vi där två gånger, hehe.
 
På vägen hem såg vi en double rainbow, den andra var dock väldigt svag i färgen och syndes knappt på bild. Tråkigt för er som inte var varken i Karlsborg eller Hjo den här dagen för vi hade kanonväder!
 
Detta är lite av vad jag och pappa gjorde tisdagen den 23 juli. Vi åkte runt vättern och jag fick kika lite på vart vätternrundan brukar gå, riktigt fina vägar må jag säga!
To be continued...

Äventyrar i Sverige (del 1)

Vi gjorde en ganska snabb visit i Gränna.
 
Åt en gigantisk schnitzel på Vätterhästen och besökte hamnen i Hästholmen.
 
Gick upp för en alderless (!!!) för lång backe för att sen gå upp i ett utsiktstorn i Omberg. Väldigt vacker utsikt! \m/
 
Detta är lite av vad jag, storebror och pappa hade för oss måndagen den 22 juli.
To be continued...

RSS 2.0