Casper


Casper tidigare idag. Lite suddig men jag tycker att den är fin ändå. Var ett tag sedan jag fotade honom och han är alltid lika knepig, han tröttnar så otroligt snabbt!


Start the machine.

Mitt i min tråkiga vecka, ska jag imorgon, iväg och dansa Zumba! Fiiifan vad kul det är! Jag är inte direkt en som dansar, är stel som en pinne men zumba är den roligaste träningsmetoden jag prövat. I början var det ganska svårt att hänga med men man kommer in i det mer och mer sen. Jag är så stolt över att jag har börjat träna!
Jag brukar dansa med mina kära classmates Linda och Robin på rörelsegruppen 1 gång i veckan.


Random bild på min balla ljuslykta. Tände ljus för min farbror som gick bort tidigare i veckan. Ofattbart att sånt här händer, man tänker inte mycket på det förens det händer inom familjen. Vila i frid!


Imorgon

Imorgon är det 6 månader sen jag senast såg Gordon. Min älskling. Fan vad jag saknar honom. Det känns som om det var igår, men ändå en evighet sen.


Satte upp en gammal bild på oss förut. Tyckte att den var söt.

Åh, jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden till då allt var bra. Det är så ensamt utan honom. Smärtan i bröstet dyker upp när jag ser hans pass. På första sidan står det "AVLIVAD" över hela sidan. Finner inga ord.


Oranget Scapa schabrak



Oranget Scapa Sports schabrak med orange och khakifärgat passpoal och khakifärgat kantband. Khakifärgen är mer åt det bruna hållet i verkligheten. Storlek Full. Använt 1 gång. Precis som nytt!
Nypris: ca 700kr. Mitt pris: 400kr + frakt!


Scapa Sports Schabrak





Pga. oseriös köpare så finns schabraket fortfarande kvar.

Det är cremefärgat med cremefärgad och brun passpoal och brunt kantband. Storlek Full. I mycket fint skick, handtvättat och helt. Nypris: ca 700kr

Mitt pris: 400kr + frakt.


E.A Mattes Sadelpadd


E.A Mattes Sadelpadd. Svart med Naturfärgat fårskinn. Storlek M (passar 17 tum). Använt några få gånger, precis som ny! Nypris: 1049kr. Mitt pris: 700kr SÅLD!


Min kamera

Fick en fråga om vad jag har för kamera så tänkte svara på den nu.
Jag har en Nikon D90 sen några år tillbaka. En, enligt mig, mycket lätthanterlig och bra kamera. Den är ganska stor (om man jämför med D5000, D40 osv.) men det är absolut inget dåligt med det.
När jag köpte kamerahuset så köpte jag till ett Nikkor AF-S DX 18-135mm objektiv. Det objektivet är det som har passat mig bäst av dom jag haft. Har haft ett Nikkor 18-55mm och ett Tamron 70-300mm men båda har jag sålt.
Nu sparar jag till ett nytt objektiv.

Kommer uppdatera utrustnings-kategorin så småningom. Då skriver jag om all min fotoutrustning såsom filter och annat.


Horsie



Intresse?


Schockemöhle Coach. Chokladbrunt, dressyrmodell. Oanvänt, ligger fortfarande inplastat.  Nypris: 349kr. SÅLT!


Glen Gordon Titanium. Ceriest, allroundmodell. Oanvänt, ligger fortfarande inplastat. Nypris: 459kr SÅLT!


Scapa Sports schabrak. Vanilj/cremefärgat med brunt kantband, allroundmodell. Sparsamt användt. Nypris: ca 700kr SÅLT!



Funderar på att sälja dessa (och nästan alla mina andra) schabrak. Dessa är mina favoriter så det gör lite ont i hjärtat. Om ni är intresserade så ge mig prisförslag på det schabrak ni vill ha.
Säljer dom för att jag sparar till ett nytt objektiv och för att jag ända inte kommer få en häst att använda dom på igen.

Kontakta mig på [email protected] !


Sälen 2011


Beautiful horses



Två ovisade bilder. Bild 1: Sir Gordon ♥  Bild 2: Natalie & Amex Black

Min kamera och jag vill ut och jobba. Vi vill fota hästisar. Just nu är jag mest sugen på att ta fräcka bilder på vackra uppställda hästar. Eller porträtt bilder. Eller fota ekipage. Eller kanske stora mörka ögon. Dom är så vackra dom här djuren.


Analog kamera




Måste bara visa er den här! Den här analoga kameran lånar jag från skolan nu under lovet för att göra en fotouppgift. Jag ska fota broar med den här godingen. Visst är den fin?


Senaste tiden

Jo, på senaste tiden har jag inte känt för att blogga här. Det har varit så mycket annat jag kunde underhålla mig med när jag satt vid datorn. Jag har bloggat på mina kursbloggar och jobbat med hemsidan och så.

Men iallafall. Jag har jobbat med en hel del skolsaker, ridit F1 tre gånger och sett på bio med Linda och Robin. Vi såg paranormal activity 3 och jag, helt ärligt, dog nästan! Det var det hemskaste jag har varit med om. Jag som tyckte att 1:an och 2:an var läskiga. Dom var ingenting emot vad trean var.

Idag har jag bara legat hemma och målat naglarna några gånger. Jag blir aldrig nöjd. Fick tråkigt och målade naglarna som typ flugsvampar, det vart fult. Tvättade bort det.
Förresten tack nagellacksborttagningsmedlet för att du påminde mig om de småsåren jag inte visste att jag hade.
Sen målade jag tärningar, eller ja, bara prickar på. Men det har jag tvättat bort nu.



F1 och tärningslacket.


RSS 2.0